Neo Feng Shui

Neo Feng shui hos NSF - Nordisk Skoletavle Fabrik A/S

Neo Feng Shui udspringer af den 4000 år gamle kinesiske visdom Feng Shui – troen på, at den måde, vi indretter os på, har betydning for vores liv. I Østen rådfører ethvert firma sig med sin Feng Shui mester inden etablering.

Neo Feng Shui er tilpasset vores vestlige kultur og den måde, vi lever og arbejder på i dag. Forældede regler, overtro og religion er fjernet. Det er indretning med en vision om at skabe balance med dybde tilpasset de mennesker, der befinder sig i rammerne.

De fysiske rammer; indretning, farver, former og materialer samt naturlige energibaner påvirker os psykisk og fysisk både i vores hjem og på arbejdspladsen – og dermed vores liv. Giv f.eks jeres mødelokaler deres eget tema / hovedelement og fuldend balancen ved, at de 5 elementer ild, jord, metal, vand, og træ er tilstede. Hvert element har sin egenskab og er med til at understøtte de processer, I arbejder med i rummet.

Hos NSF har vi anvendt den viden, der ligger i Neo Feng Shui til at støtte op om vores vision, og vi er det første erhvervsbyggeri i Danmark, som har Neo Feng Shui fuldt integreret. Aflæg vores domicil et besøg og se og mærk atmosfæren og balancen. Ved hvert eneste besøg får vi at vide, at der er en fantastisk ro og balance i hele byggeriet.

neo-feng-shui-nsf