Pia Thybo

Direktør

Som ejer og daglig leder af virksomheden og med mere end 30 års tavleerfaring er jeg for længst kommet frem til, at det er nødvendigt at producere høj kvalitet og godt design i et effektivt flow. Det rækker dog intet, hvis vi ikke i virksomheden er i stand til at ”producere” kvalitet og livsglæde i samvær med hinanden og kunderne. Det har vi som en naturlig del af dagligdagen konstant i fokus, og jeg er sikker på, at enhver kontakt med virksomheden bærer præg af denne holdning.

Vi har ligeledes i forbindelse med etablering af vores nye domicil haft et ønske om, at det skal være et fysisk spejl af det vi opfatter som fremtidens innovative virksomhed.


Kom og oplev vores virksomhed og Innovationscenter, hvor alle kan blive inspireret til spændende undervisnings- og mødelokaler, der er indrettet til de mødeprocesser der foregår i lokalerne. Alle under fællesnævneren "RUM SOM FUNGERER"

Vi er altid i konstant udvikling og vore seneste udviklinger har muliggjort at vi i dag har 3 ben at stå på: TAVLER - MØBLER OG TEKNIK.

Alle er velkomne - og vi har altid en kop kaffe klar!

Adm. direktør Pia Thybo
tlf. 75523711
email: info@nsf.dk 

pia-thybo