Bæredygtige Løsninger til Formidling

 

Som en ansvarlig producent kærer vi os om miljøet, og vi tænker i højere og højere grad bæredygtighed ind i vores produktion og produktudvikling.

Vores bæredygtige bevisthed har allerede resulteret i udviklingen og lanceringen af en række nye og bæredygtige produkter, og flere er på vej.

I vores bæredygtige produktlinjer arbejder vi innovativt med fokus på anvendelse af bæredygtige materialer som genbrugsplast, genanvendt aluminium og FSC® certificeret bambus.
Derudover sker produktionen af produkterne med 100% ren energi i form af vindkraft, og samtidig lever den op til FNs verdensmål i forhold til ansvarligt forbrug og produktion.

Gennem et tæt samarbejde med One Tree Planted sikrer vi, at der bliver plantet nye træer i et omfang, der sikrer en bæredygtig forsyningskæde, som også kompenserer for hjemtagelsen af råvarerne samt forsendelse af de færdige produkter ud til kunderne.

REMADE

UPCYCLING AF GAMLE TAVLER. Som naturligt led i vores produktudvikling, introducerer vi REMADE. Et gennemtænkt koncept omkring upcycling af gamle whiteboards, der giver et fulkommen nyt liv og design til jeres gamle whiteboards.

Læs mere om konceptet her

EARTH

EARTH er en serie af premium tavler skabt af bæredygtige materialer og under ansvarlige forhold. Den smukke kant om tavlerne er fremstillet af bambus, som hurtigt vokser op igen efter fældning og optager CO2 i vokseprocessen. Gennem et tæt samarbejde med One Tree Planted sikrer vi, at der bliver plantet mindst ét træ per EARTH-tavle, som vi producerer. EARTH-designet er rent og enkelt i sit udtryk og matcher den bagvedliggende filosofi på smukkeste vis.

Se hele serien

RE-(D)USE

Re-(d)use er betegnelsen for vores kendte standardserie ION, i en mere bæredygtig udgave. I produktionen af disse produkter arbejder vi med en høj grad af genanvendte materialer i form af fx genbrugsplast, genbrugspapir samt genanvendt aluminium.

Se hele serien

CLEAN Whiteboard

CLEAN Whiteboard er et nyt tavlekoncept, der forener design med nye krav til hygiejne, når flere mennesker er samlet. Den både antibakterielle whiteboard overflade, og antibakterielle aluminiumsramme, gør det muligt at hele produktet aktivt reducerer smitte i det offentlige rum.

Se mere

ONE TREE PLANTED

One Tree Planted er en nonprofit organinsation der blev grundlagt i Shelburne, Vermont. Teamet arbejder sammen med genplantningsorganisationer rundt omkring i verden, der har brug for økonomisk støtte til at hjælpe dem med at få flere træer i jorden. Nordisk Group startede samarbejde med One Tree Planted i 2018.

1/2

FSC®

FSC® er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over. FSC® har 10 grundprincipper, som alle FSC®-certificeringer verden over bygger på. Når du køber et FSC®-mærket produkt, ved du med andre ord, hvad du får – ligegyldigt om det er et produkt fra Danmark eller Bolivia. FSC® er den eneste mærkningsordning inden for papir og træ, som på den måde har ét sæt regler, der gælder over hele verden. Forkortelsen FSC® står for Forest Stewardship Council.

1/2
Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+