CIRKULÆRE TAVLER

Nordisk Group har som ansvarlig producent, et stort samfundsmæssigt ansvar for at genanvende råvarer og reducerer vores CO2 aftryk. Vi reder ikke verden, men vi ønsker at være en del af løsningen, med en grøn omstilling. Vi har de sidste par år udviklet flere nye bæredygtige produkter, FSC® certificereret vores fabrik, og sikret at al vores produktion, i Kolding, sker på ren dansk hav vind.

Som et naturlig led i vores udvikling tilbyder vi nu, at genanvende og istandsætte ældre tavler.

Hvorfor skal tavler genbruges?
En stor del af de tavler der er på markedet, har en stålkeramisk overflade som er brændt mellem 700-900 grader. Disse overflader har en garanti på 30 år, og en levetid på op til 50 år.
Læs mere om mulighederne nedenfor

Tilbage til Bæredygtige løsninger

Afrense og istandsætte overfladen

Når vi får de gamle tavler retur til vores fabrik i Kolding, godkender vi den genbrugelige kvalitet, hvorefter overfladen afrenses og istandsættes. Det kræver at tavlens overflade er af god beskaffenhed. Vores tavler produceres kun med den bedste kvalitet, E3 stålkeramik. Med denne overflade kan tavlerne holde i min. 25 år.

 

Nye lister med nyt design

Når når overfladen på tavlerne er godkendt til en restaurering har vi et stort udvalg af nye lister der kan komme på tavlen. Så selve designet i tavlen kan ændres til lige det udtryk I ønsker, f.eks. til vores bæredygtige bambus liste eller bæredygtige alu profil.

Ny overflade, fra kridt til whiteboard

Såfremt overfladen af tavlen ikke er i god nok genbrugelig kvalitet, eller I blot har behov for at ændre den, er dette også en mulighed.

Det er muligt at ændre fra kridt til whiteboard eller omvendt.

Tilpasse længde og højde

Tavlen kan også ændres i målet. Vi kan skære tavlen ned til en mindre udgave, eller få flere mindre tavler ud af en gammel tavle.

70 års erfaring. 4500 m2 produktion. 1000 vis af muligheder.

Nordisk Group er den perfekte partner indenfor istandsættelse af ældre produkter. Vi råder over mange års erfaring indenfor håndværk, produktion og design. Lad Nordisk Group hjælpe og rådgive jer, om istandsættelse af jeres gamle tavler, og komme med en bæredygtig plan herpå. Kontakt os for en uforpligtende dialog og lad os sammen forlænge tavlernes levetid, uden at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Vil du vide mere om mulighederne?

Kontakt Nicky Thybo
på +45 25 39 17 00

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+