Høj dansk kvalitet og omtanke på miljøet

Nordisk Group har altid været kendt for sin høje kvalitet.

Vi har siden vores start i 1950 altid sat kvalitet, design og funktionalitet i højsædet -og gør det stadig i dag.

Nordisk Group er i 1950  stiftet af Poul Sørensen som af oprindelse var uddannet håndværker og derfor satte kvalitet og håndværkstraditioner i højsædet dette har vi som grundpille bevaret med løbende integrering af nye teknologier.

Omtanke for vores miljø og bæredygtig tankegang

Nordisk Group har som noget helt nyt udviklet en serie tavler der er CO2 reducerende – ikke kun neutral. Produkterne er bl.a FSC certificeret samtidig med at Nordisk group har samme certificering – hver tavle afstedkommer tillige en investering i ét træ – energien til produktionen af tavleserien kommer fra vindenergi.

Læs om vores EARTH produkt serie

De bedste tavler i verden

Vore kunders sikkerhed er i focus derfor har vi alle relevante test på vore produkter og vore produkter bliver fremstillet på vores egen fabrik i Kolding. Som den første tavlefabrik i Europa har vi i mange år haft TÜV/LGA test på vore tavler. Kendetegnende for samtlige løsninger fra Nordisk Boards er en elegant nordisk designlinje samt en kompromisløs kvalitet. Vores produkter overholder ligeledes EU-normerne EN 14434 med testcertifikater fra TÜV/LGA. For at holde kvaliteten hele vejen igennem kan vore specialuddannede tavlemontører afslutte opgaven.

Se vores tavle serie

Kvalitets møbler

Vore møbler er TÜV certificeret og overholder de højeste europæiske normer inden for branchen. Det er din sikkerhed for mange års brugsglæde. Stolesæderne i PUR er ikke kun recirkulærbar, men også genanvendelig idet det er muligt efter 10-15 års brug at opfriske overfladen. Bordpladerne er valgt i bedste kvalitet – kompaktlaminat – hvor kernen i produktet er gennemgående og pladen kræver således ikke kantning.

Se vores møbel serie

Tavler og møbelprodukter bliver produceret på vor Fabrik i Kolding

Nordisk Group har fat i produkterne hele vejen igennem fremstillingsprocessen. 

Vi har valgt at holde produktionen i Danmark. Vore specialuddannede tavlespecialister gennem mange år følger processen  med et vågent øje og vores cnc maskine sørger for udskæring af tavler og møbeldele.

Kvalitets leverandører

Nordisk Group anvender kun leverandører fra Europa med høj standard.

For at holde standarden hele vejen igennem anvender Nordisk Group kun udvalgte leverandører der har samme kvalitetsniveau som os selv og nødvendige certifikater.

Kvalitetstjek før levering

Nordisk Group sætter en ære i at levere det vores kunder forventer – og gerne lidt til ! 

Hver afdeling har et ansvar for kvalitetskontrol iht. vore kvalitetsmanualer, således at produktet har gennemgået op til flere kvalitetscheck inden det afsendes.

Sikker levering

Her er vore krav til os selv ikke for små. 

En stor del af vores sortiment er på lager eller kan leveres i løbet af et par uger ved rimeligt aftræk. Specialløsninger fastsættes der en leveringstid i samråd med vores kunde.

Video test af stolesæde – op til 375kg. Sædet er TÜV/LGA testet

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+