Fleksible møbler til dynamiske læringsmiljøer

Design. Funktionalitet. Fleksibilitet. Bæredygtighed

Nordisk Group er en erfaren og kompetent samarbejds-partner inden for indretning af rum til formidling. Vores kompetenceområde – Nordisk furniture – designer og producerer møbler til dynamiske lærings- og mødemiljøer på skoler, læringsinstitutioner og i virksomheder i både ind- og udland.

Vores kvalitetsmøbler Organic  er kendetegnet ved et stærkt dansk designsprog, gennemført funktionalitet og en særdeles høj grad af fleksibilitet.

Som en erfaren totalleverandør leverer Nordisk Furniture ikke blot møbler, men sammenhængende koncepter, hvor vi også kan yde rådgivning og bidrage med kvalificeret sparring i planlægning- og indretningsfasen. Vi betragter os selv som trendsættere inden for læringsmiljøer, og vi går aldrig på kompromis, når det handler om at skab rum og rammer for læring. Læs mere

Indretningforslag

Se filmen og bliv inspireret til hvilke muligheder vore møbler “organic” giver

Reference: Kirsebærhavens Skole

I forbindelse med skolens renovering og tilbygning, valgte Kirsebærhavens Skole møbler der understøttede deres vision om fleksibilitet. I øvrigt fik Kirsebærhavens Skole special lavet deres helt eget lærepult.

Læs meget mere…

1/2

Reference: Taastrup Realskole

Taastrup Realskole valgte trekantede borde fra Nordisk Group og fik tilgodeset både traditionel og gruppearbejde baseret undervisning. Kvaliteten sikrer mange års brug.

Læs mere…

1/2

Kvalitets møbler

Vore møbler er TÜV certificeret og overholder de højeste europæiske normer inden for branchen. Det er din sikkerhed for mange års brugsglæde. Stolesæderne i PUR er ikke kun recirkulærbar, men også genanvendelig idet det er muligt efter 10-15 års brug at opfriske overfladen. Bordpladerne er valgt i bedste kvalitet – kompaktlaminat – hvor kernen i produktet er gennemgående og pladen kræver således ikke kantning. Vi råder over vores egen produktudviklingsafdeling og produktionen foregår ligeledes i Danmark på vores egen fabrik, som ligger i tilknytning til vores hovedkontor. På den måde kan vi sikre de højeste standarden gennem hele processen.

Skolemøbler i høj kvalitet

Skolemøbler skal være funktionelle og leve op til formålet. Det kan du altid regne med, når du indkøber skolemøbler hos Nordisk Group. Samtidig lever møblerne også op til de høje sikkerhedskrav, der findes. De er alle TÜV certificerede. Du får med andre ord sikre kvalitetsmøbler i bæredygtig stil.

Skoleinventar – opdag et bredt sortiment


Klasselokalet kræver faktisk flere møbler, end man lige tænker over. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at indrette nye lokaler eller at forny inventaret i de eksisterende. Derfor kan du hos os købe alle de møbler, der skal bruges til at indrette et fleksibelt undervisningslokale.

Skole møbler fra Nordisk Group findes i alskens former, farver og designs. Vi tilbyder alt fra:

– Skoleborde
– Skolestole
– Skoleskabe
– AV skabe
– Møbeltilbehør
– Diverse møbler til fællesområder

Udover et bredt sortiment, med alt hvad du skal bruge, er du også garanteret bæredygtige løsninger, med produkter som holder i mange år.

Institutionsmøbler i høj kvalitet


I produktionen har vi også omtanke for at skabe holdbare kvalitets møbler. Møbler til skole bliver udsat for utrolig meget slid, og det kræver derfor en god kvalitet, for at møblerne kan holde i mange år.

Udover god kvalitet byder vi også på møbler med sikkerheden i orden og med god komfort til de studerende. Alle møbler i vores sortiment er TÜV certificeret og lever op til alle gældende regler og krav. Desuden er de også fremstillet i materialer, der højner komforten for brugeren.

Hvorfor indkøbe møbler til institutioner hos Nordisk Group? Det er der flere gode grunde til. Vi har mere end 70 års erfaring indenfor tavler og møbler, og netop derfor kender vi til de mange forskellige behov, der eksisterer. Den lange erfaring har gjort, at vi kan tilpasse vores møbler til skolerne og institutionernes behov – også som de ændrer sig.

Andre fordele ved at indkøbe hos Nordisk Group er:

– Hurtig levering – vi har mange møbler klar til forsendelse med det samme
– God kundeservice – vi guider dig altid til at vælge de rette møbler til dine behov

Køb møbler til nye undervisningslokaler eller fornyelse i dag!

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+