Fleksible møbler til dynamiske læringsmiljøer

Design. Funktionalitet. Fleksibilitet. Bæredygtighed

Nordisk Group er en erfaren og kompetent samarbejds-partner inden for indretning af rum til formidling.

Vores kompetenceområde – Nordisk furniture – designer og producerer møbler til dynamiske lærings- og mødemiljøer på skoler, læringsinstitutioner og i virksomheder i både ind- og udland.

Vores kvalitetsmøbler Organic  er kendetegnet ved et stærkt dansk designsprog, gennemført funktionalitet og en særdeles høj grad af fleksibilitet.

Som en erfaren totalleverandør leverer Nordisk Furniture ikke blot møbler, men sammenhængende koncepter, hvor vi også kan yde rådgivning og bidrage med kvalificeret sparring i planlægning- og indretningsfasen.

Vi betragter os selv som trendsættere inden for læringsmiljøer, og vi går aldrig på kompromis, når det handler om at skab rum og rammer for læring.

Indretningforslag

Se filmen og bliv inspireret til hvilke muligheder vore møbler “organic” giver

Reference: Kirsebærhavens Skole

I forbindelse med skolens renovering og tilbygning, valgte Kirsebærhavens Skole møbler der understøttede deres vision om fleksibilitet. I øvrigt fik Kirsebærhavens Skole special lavet deres helt eget lærepult.

Læs meget mere…

1/2

Reference: Taastrup Realskole

Taastrup Realskole valgte trekantede borde fra Nordisk Group og fik tilgodeset både traditionel og gruppearbejde baseret undervisning. Kvaliteten sikrer mange års brug.

Læs mere…

1/2

Kvalitets møbler

Vore møbler er TÜV certificeret og overholder de højeste europæiske normer inden for branchen. Det er din sikkerhed for mange års brugsglæde. Stolesæderne i PUR er ikke kun recirkulærbar, men også genanvendelig idet det er muligt efter 10-15 års brug at opfriske overfladen. Bordpladerne er valgt i bedste kvalitet – kompaktlaminat – hvor kernen i produktet er gennemgående og pladen kræver således ikke kantning. Vi råder over vores egen produktudviklingsafdeling og produktionen foregår ligeledes i Danmark på vores egen fabrik, som ligger i tilknytning til vores hovedkontor. På den måde kan vi sikre de højeste standarden gennem hele processen.

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+
+
NYHED!
CLEAN WHITEBOARD
Bakterie- og virusnedbrydende whiteboard med Silver Ion Teknologi, der forenes med et smukt design.
Læs mere