INNOVATIVE RAMMER OM MØDER OG UNDERVISNING

NORDISK CONFERENCE CENTRE – EN DEL AF NORDISK GROUP

I vores domicil har vi opbygget et helt unikt inspirations- og konferencecenter. Nordisk Conference Centre rummer blandt andet et lounge og Cafe område, et coffee studio, et auditorie med plade til 72 personer, Cafe med inspirationskøkken, flere forskellige mødelokaler indrettet til forskellige formål og ud fra forskellige koncepter samt en gårdhave på 500 m2 og flere andre uderum.

Her kan du opleve de nyeste koncepter inden for møde- og undervisningsmiljøer og se vores forskellige løsninger præsenteret i levende live.

Udover at Nordisk Conference Centre fungerer som konference- og erhvervscenter, er det også vores showroom.

Som gæst vil du opleve, at vores konferencecenter er noget helt for sig. Det er præget af en positiv stemning og en ganske særlig ro, ligesom principperne i Feng Shui også afspejler vores dybe passion for indretning af rum og rammer.

Mødelokaler

Som gæst vil du opleve, at vores konferencecenter er noget helt for sig. Det er præget af en positiv stemning og en ganske særlig ro, som giver giver mulighed for fordybelse. indretningen er udført med kærlighed ud fra principperne i Feng Shui og afspejler vores dybe passion for indretning af rum og rammer.

Forplejning

Hele vort hus er præget af oplevelser og kvalitet. Vi har derfor valgt, at vores mad naturligt understøtter denne linie. vi ønsker at lege, udfordre og skærpe sanserne – så vi har altid små overraskelser på programmet. Vi har fokus på, at vores gæster oplever et optimalt energiniveau hen over helt dagen/besøget.

Udefaciliteter

Vores udefaciliteter kan bruges som et lille afbræk i kurset eller måske en lille sjov konkurrence. Vi har Clockgreen – Petanquebane – Crockett og en pragtfuld gårdhave med vandløb, stenhave med bålplads og store plæner.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du inspiration i forhold til, hvordan moderne mødefaciliteter og undervisningslokaler kan indrettes, eller mangler du fysiske rammer om et særligt arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information.

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Ta’ med på opdagelse i Nordisk Group og Nordisk Conference Centre

Galleri

Kursus koordinator

Kontakt Mai Væring Thybo
på +45 22 20 05 75

Kontakt mig gerne for en snak om vores faciliteter, eller et uforpligtende tilbud på et arrangement.

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+