Vi skaber rammerne.
I skaber indholdet.

Nordisk group er en kompetent samarbejdspartner inden for indretning af rum til formidling

Nordisk Group er en familiedrevet koncern med rødder tilbage til 1950, hvor vi under navnet Nordisk Skoletavle Fabrik begyndte vores produktion af tavler.
I dag fungerer vi som totalleverandør og er med i hele processen fra den første afklaring over indregningsforslag til den endelige montering.

Vores kompetencer er spredt ud på specialiserede forretningsområder – alle med produktion i danmark på vores fabrik:

Nordisk Boards. Vi producerer og leverer fleksible tavlesystemer til skoler, hejsetavler og storskærme til auditorier samt eksklusive tavleserier til mødelokaler.

Nordisk Furniture. Vi designer og producerer møbler til dynamiske undervisnings- og mødelokaler. Vore møbler er kendetegnet af høj kvalitet og fleksibilitet.

Nordisk Conference- og Erhvervscenter. Vi råder over et moderne konferencecenter, hvor vi udlejer møde- og konference lokaler. Centret funger også som erhvervsudlejning for virksomheder, der søger noget helt specielt.

Kort introfilm om Nordisk Group

Nordisk Furniture

Tag på inspirationstur i et af vores kompetenceområder – fleksible møbler til multifunktionelle læring- og mødemiljøer.

Se de muligheder for fleksibilitet vore møbler med hjul giver – og se hvordan lokalet kan omdannes i et snuptag til nye opstillinger.

Se vores møbel linje

Nordisk Boards

Besøg vores tavleunivers og find netop det design eller den  funktion I har behov for.

Se de sidste nye trends inden for design og farve og vores løbende udvikling inden for systemer der understøtter den tekniske del af lokalet.

Se vores tavlelinje

Nordisk Conference Centre

I en del af vores domicil har vi opbygget et helt unikt inspirations og conferencecenter, der også rummer erhvervsudlejning for den kræsne virksomhed.

Bestil jeres næste møde hos Nordisk Conferencecentre eller bestil tid for en inspirationstur og se hvordan vore produkter kan bruges.

Se mere

Gode løsninger starter med en god dialog

Nordisk Group  har en massiv erfaring og stærk fornemmelse for tidens tendenser, hvilket gør os til en særdeles stærk samarbejdspartner inden for indretning af undervisnings- og mødelokaler.

Vi brænder for at designe og skabe, og vi kender vores sortiment til fingerspidserne. Det betyder at vi kan tilbyde nogle af markedets mest kreative og dynamiske indretningsløsninger tilpasset præcis til hver enkelt kundes behov.
derudover har vi en fast stab som tager hånd om færdiggørelsen, så slutresultatet altid matcher kundens forventninger og vore egne høje krav. 

Gode løsninger starter med en god dialog. Har du en konkret udfordring – stor som lille – er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Kontakt os
Mantra
Vi er i konstant udvikling og går foran i måden at etablere virksomhed på:
Nordisk Group har focus på helheder og kvalitet i alle vore handler i relation til vore kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi anser denne focus og helhedstanke som værende drivkraften til vores vækst og indtjening.

– vi tør vise os, som dem vi er
– vi tør mærke, hvad der er det rigtige for os
– vi tør bruge vores intuition
– vi tør bruge synkronisitet som redskab i vores virksomhedsledelse
– vi tør vente på den rigtige timing / løsning
Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+