Vi skaber rammerne.
I skaber indholdet.

Nordisk group er en kompetent samarbejdspartner inden for indretning af rum til formidling

Nordisk Group er en familiedrevet koncern med rødder tilbage til 1950, hvor vi under navnet Nordisk Skoletavle Fabrik begyndte vores produktion af tavler.
I dag fungerer vi som totalleverandør og er med i hele processen fra den første afklaring over indregningsforslag til den endelige montering.

Vores kompetencer er spredt ud på specialiserede forretningsområder – alle med produktion i danmark på vores fabrik:

 

Nordisk Boards. Vi producerer og leverer fleksible tavlesystemer til skoler, hejsetavler og storskærme til auditorier samt eksklusive tavleserier til mødelokaler.

Nordisk Furniture. Vi designer og producerer møbler til dynamiske undervisnings- og mødelokaler. Vore møbler er kendetegnet af høj kvalitet og fleksibilitet.

Nordisk Conference- og Erhvervscenter. Vi råder over et moderne konferencecenter, hvor vi udlejer møde- og konference lokaler. Centret funger også som erhvervsudlejning for virksomheder, der søger noget helt specielt.

 

Nordisk Boards

Besøg vores tavleunivers og find netop det design eller den  funktion I har behov for.

Se de sidste nye trends inden for design og farve og vores løbende udvikling inden for systemer der understøtter den tekniske del af lokalet.

Se vores tavlelinje

Gode løsninger starter med en god dialog

Nordisk Group  har en massiv erfaring og stærk fornemmelse for tidens tendenser, hvilket gør os til en særdeles stærk samarbejdspartner inden for indretning af undervisnings- og mødelokaler.

Vi brænder for at designe og skabe, og vi kender vores sortiment til fingerspidserne. Det betyder at vi kan tilbyde nogle af markedets mest kreative og dynamiske indretningsløsninger tilpasset præcis til hver enkelt kundes behov.
derudover har vi en fast stab som tager hånd om færdiggørelsen, så slutresultatet altid matcher kundens forventninger og vore egne høje krav. 

Gode løsninger starter med en god dialog. Har du en konkret udfordring – stor som lille – er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Kontakt os
Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+