Taastrup Realskole valgte de trekantede borde fra Nordisk Group

Da vi stod for at skulle udskifte møblerne i hele indskolingen, undersøgte vi forskellige muligheder for borde der var udformet anderledes end de traditionelle rektangulære. Vi fik et par af de trekantede borde på prøve og valget var efterfølgende rimelig let, vi havde brug for nogle borde som åbnede mulighed for flere forskellige opstillinger, hvilket kombinationen af de trekantede og rektangulære borde gav os. Vi har fundet mange forskellige opstillinger som både tilgodeser eleverne med behov for at sidde for sig selv og dem der har brug for at være i en gruppe.

Den overflade som bordene er lavet af har gjort det umuligt for vores elever, at sidde og ”bore” huller i med en passer når de keder sig, det kan ikke lade sig gøre. Bordene vil derfor holde sige pæne og se ud som nye i mange år ud i fremtiden, det er et kæmpe plus på en skole, hvor man dagligt bruger tid og ressourcer på at holde tingene i pæn stand.
Vi kan klart anbefale bordene til andre skoler som fordeler deres undervisning på både traditionel og gruppearbejde baseret undervisning, med plads og rum til individuelle hensyn til den enkelte elev.

Med venlig hilsen
Susanne Ikast Ottosen Administrativ leder
Taastrup Realskole

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+