REMADE

ET UPCYCLING PRODUKT.
Nordisk Group har som ansvarlig producent, et stort samfundsmæssigt ansvar for at genanvende råvarer og reducere vores CO2 aftryk og fremme en bæredygtig udvikling.

Vi har de sidste par år udviklet flere nye bæredygtige produkter, FSC® certificereret vores fabrik, og sikret at al vores produktion, i Kolding, sker på ren dansk hav vind. Som et naturlig led i vores udvikling tilbyder vi nu, at upcycle ældre tavler til nyt design.

Tilbage til Bæredygtige løsninger

HVORFOR SKAL TAVLER UPCYCLES?

Den største del af de tavler der er på markedet, har en stålkeramisk overflade som er brændt mellem 700-900 grader. Disse overflader har en garanti på 30 år, og en levetid på op til 50 år. Vi upcycler alle brands og det eneste krav er at overfladen er stålkeramisk. Tavler er det perfekte produkt til upcycling, da der giver total frihed i det endelig (ny)design.

GENNEMSIGTIGHED, DER GAVNER JERES CSR

Alle tavler bliver ved ankomst grundig gennemgået og nummeret, så tavlerne kan spores fra start til slut. Dette giver jer tryghed i hele processen, så I præcis ved hvilke tavler der får nye mål, hvilke skader der evt. er og hvilke der bliver doneret. Al materiale der bliver downcyclet miljømæssigt korrekt, typisk plast og aluminium, bliver opgjort i kg. Hele processen bliver veldokumenteret i en rapport I får udleveret.

HVAD HVIS DER ER NOGLE TAVLER DER IKKE KAN UPCYCLES?

Med jeres accept, bliver de doneret via vores donationsnetværk. Vi klargør dem til modtageren og står for alt det praktiske.

Færdige design 1: FSC® certificeret Bambus ramme

EARTH Whiteboard

Færdige design 2: Co2 reduceret alu ramme

RE-(D)USE Whiteboard

Færdige design 3: Minimalistisk sort alu ramme

LIGHT Whiteboard

REMADE ØKONOMI

Upcycling skal kunne betale sig, ikke blot på CSR-regnskabet, men også på bundlinjen. Prisen afhænger meget af størrelser, antal og design.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

70 ÅRS ERFARING. 4.500 M2 PRODUKTION. 1.000 VIS AF MULIGHEDER

Nordisk Group er den perfekte partner indenfor istandsættelse af ældre produkter. Vi råder over mange års erfaring indenfor håndværk, produktion og design. Lad Nordisk Group hjælpe og rådgive jer, om upcycling af jeres gamle tavler, og komme med en bæredygtig plan herpå. Kontakt os for en uforpligtende dialog og lad os sammen forlænge tavlernes levetid, uden at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Vil du vide mere om mulighederne?

Kontakt

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+