Fleksible og tidsvarende tavleløsninger

Tavler til undervisning er ikke, hvad de har været

Produktionen af tavler til undervisning har i mere end 70 år været fundamentet i vores virksomhed.
I dag leverer vores kompetenceområde – Nordisk Boards –  tavlesystemer til skoler, læringsinstitutioner, organisationer og virksomheder i hele verden.

Udviklingen inden for undervisningsområder har været enorm, og nutidens undervisningsmetoder kræver en høj grad af fleksibilitet.

Vores moderne multifunktionelle tavleløsninger kan understøtte alle former for læring- og formidlingsprocesser. Kendetegnende for vores tavleløsninger er, at de er skræddersyede og designet og produceret i vores egen konstruktionsafdeling ud fra stolte håndværksmæssige traditioner. vi er en af de få tavlefabrikker tilbage i Europa, som leverer specialproducerede løsninger fra egen fabrik, og vi har mange års erfaring med eksport til hele verden. Læs mere

Kvalitets tavler

Kendetegnende for samtlige løsninger fra Nordisk Boards er en elegant nordisk designlinje samt en kompromisløs kvalitet. Vores produkter overholder ligeledes EU-normerne EN 14434 med testcertifikater fra TÜV/LGA. Nordisk Group værner selvfølgelig også om miljøet. Træet anvendt i fremstillingen af tavlerne er FSC certificeret samtidig med at Nordisk Group også er FSC certificeret. For at holde kvaliteten hele vejen igennem kan vore specialuddannede tavlemontører afslutte opgaven.

Moderne tavler til undervisning

Undervisning med tavler er ikke det samme i dag, som det var engang. For ikke mange årtier siden havde man blot en klassisk tavle med kridt til. I dag er der sket mange innovative tiltag, og tavler til undervisningsbrug findes derfor i et væld af forskellige udgaver og designs. Som whiteboard, med hæve-/sænkefunktion, som filmlærred eller mobile tavler. Dog kan du også få de traditionelle kridttavler og opslagstavler. Nordisk Group forhandler tavler til enhver form for undervisningsbrug. Se nærmere på sortimentet her på siden og find lige den tavletype, du skal bruge.

Skoletavler i flere designs


Indenfor tavler og møbler besidder vi mere end 70 års erfaring. Vi har derfor i dag en produktion, der tager udgangspunkt i behovet for tavler på skoler og i andre offentlige institutioner.

Selvom den traditionelle kridtavle er blevet skiftet ud, er tavleundervisning stadig en stor del af mange uddannelser. Netop fordi det er en praktisk og overskuelig måde at undervise på. Men al undervisning er forskellige afhængig af uddannelsen, emnet og alderen på de studerende. Derfor ændrer behovet for tavler sig også. Vi tilbyder stort set alle slags tavler.

– Whiteboards
– Skrivetavler til kridt (kridt tavler)
– Hæve-/sænketavler
– Opslagstavler
– Mobile tavler
– Skærmvægge
– Filmlærreder
– Samt alverdens tilbehør til tavlerne

Udover de mange tavletyper kan vi også tilbyde bæredygtige løsninger. I vores produkter er der brugt FSC certificeret bambus, genbrugsplast eller genanvendt aluminium. Vi har en vision om at genanvende så meget som muligt i vores fremstilling.

Vælg en funktionel skoletavle


Hvilke skoletavler skal du vælge? Det du skal overveje, er de behov, der er i undervisningen på netop din skole eller institution. Hvad har underviserne brug for, og hvad virker bedst til at undervise de studerende med? Er der behov for at flytte tavlen, skal du naturligvis vælge mobile tavler. Bruges tavlen meget, og skal det være nemt at slette teksten eller illustrationerne igen? Så er whiteboards en smart løsning.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette tavletype.

Nem levering af din undervisningstavle


Nordisk Group har et stort varelager, og vi kan derfor levere dine nye tavler hurtigt. Vi har rigtig mange produkter, der er klar til forsendelse med det samme. Andre fordele ved at indkøbe tavler hos os er, at vi yder en helt exceptionel kundeservice og at vi har mere end 70 års erfaring i branchen.

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+