Fleksible og tidsvarende tavleløsninger

Tavler til undervisning er ikke, hvad de har været

Nordisk Group er en erfaren og kompetent samarbejds-partner inden for indretning af rum til formidling.

Produktionen af tavler til undervisning har i mere end 70 år været fundamentet i vores virksomhed.
I dag leverer vores kompetenceområde – Nordisk Boards –  tavlesystemer til skoler, læringsinstitutioner, organisationer og virksomheder i hele verden.

Udviklingen inden for undervisningsområder har været enorm, og nutidens undervisningsmetoder kræver en høj grad af fleksibilitet.

Vores moderne multifunktionelle tavleløsninger kan understøtte alle former for læring- og formidlingsprocesser. Kendetegnende for vores tavleløsninger er, at de er skræddersyede og designet og produceret i vores egen konstruktionsafdeling ud fra stolte håndværksmæssige traditioner. vi er en af de få tavlefabrikker tilbage i Europa, som leverer specialproducerede løsninger fra egen fabrik, og vi har mange års erfaring med eksport til hele verden.

Kvalitets tavler

Kendetegnende for samtlige løsninger fra Nordisk Boards er en elegant nordisk designlinje samt en kompromisløs kvalitet. Vores produkter overholder ligeledes EU-normerne EN 14434 med testcertifikater fra TÜV/LGA. Nordisk Group værner selvfølgelig også om miljøet. Træet anvendt i fremstillingen af tavlerne er FSC certificeret samtidig med at Nordisk Group også er FSC certificeret. For at holde kvaliteten hele vejen igennem kan vore specialuddannede tavlemontører afslutte opgaven.

Hold dig orienteret om nyheder og få håndplukket inspiration direkte i din inbox
+